NEDBRUD 21/11-19 – FIXET!

  Problemer

Den 21/11-2019 opstod der et nedbrud på Odin Alarm serveren – Problemet er nu løst!

(kl. 15.25) Fejl Fixet – Fejlen er nu fixet, det har dog ikke været helt uden gener. Da fejlen lå i det script der gemmer alarmerne i min database er der desværre ikke blevet gemt nogle alarmer i tidsrummet 20/11-19 22.50 – 21/11-19 9.45. Derfor vil alarmer i dette tidsrum ikke være registreret i appen, eller i statistikker.

(kl. 14.34 ) Fejl identificeret – Jeg har nu fundet frem til fejlen, den ligger i opdateringen af databasen, som gemmer alarmerne. Da der opstod en fejl i opdateringen af databasen kunne serveren ikke se at den allerede havde sendt en notifikation afsted på samme alarm, derfor blev den sendt igen næste gang serveren opdaterede. Dette resulterede i at der blev sendt en notifikation ud hvert minut. Nu da fejlen er identificeret er jeg gået i gang med at genopbygge systemet.

Kl 04.41 fik jeg en email af en bruger der havde fået notifikationer hele natten – dette er selvfølgelig ikke acceptabelt og jeg har omgående lukket ned for min server indtil jeg kender årsagen. Jeg vil på denne side opdatere med mere info når jeg har det, men indtil videre kan appen altså ikke bruges til at se de seneste alarmer, dette beklager jeg meget!

Senest opdateret 15.24 21/11-19