Generel info

  Andre

Denne app er ene og alene udviklet af Rasmus Mikkelsen(Mig), da der ikke et stort hold udviklere bag denne app, men blot en dreng med en hobby, kan appen nogle gange finde på at lave lidt fjollerier. Skulle dette ske, kan du finde hjælp, eller kontakte mig her på siden.

Oplysninger omkring notifikationer:

Som tidligere nævnt har jeg ikke noget med Odin at gøre. Dette betyder også at jeg ikke kan bestemme hvornår en alarm bliver tilgængelig på Odin.dk/112puls. Det kan derfor godt ske at man først modtager en notifikation nogle minutter efter alarmopkaldet. Der vil dog max gå 1 minut fra oplysningerne er tilgængelige på Odin.dk/112puls, til at min server har sendt en notifikation afsted.

Oplysninger omkring valg af stationer:
Da der er ikke er en specifik liste over alle stationer har jeg over en periode på nogle måneder gemt alle alarmer i en database, herefter har jeg ved hjælp af en algoritme sorteret de enkelte stationer ud fra alle alarmer, dette betyder dog at hvis den station du ønsker at følge ikke er på listen, skyldes dette med stor sansynlighed at der ikke har været en udrykning i de måneder, dog vil stationen blive tilføjet senest en uge efter der har været en udrykning fra stationen.

Jeg får en del henvendelser på ting jeg kan tilføje til appen, og jeg arbejder på at implementere nogle af disse. Det skal dog siges at det er et stort arbejde at vedligeholde og opdatere en app, og det må derfor forventes at der godt kan være nogle måneder imellem de enkelte opdateringer. Her er nogle af de ting jeg ønsker at tilføje:

• Flere statistikker

Kontakt mig her