Jeg har problemer med notifikationer!

  Problemer

Der kan være flere grunde til at du ikke modtager notifikationer. Jeg vil her gå gennem nogle af de grunde der kan være til at du ikke modtager notifikationer samt hvordan du selv kan løse problemerne.

OBS. Følger du stationer kan du opleve problemer med at modtage disse, funktionen med at modtage notifikationer fra individuelle stationer er stadig i eksperiment fasen. Hvis det er vigtigt for dig at modtage notifikationer kan du med fordel følge de beredskaber som stationerne hører ind under.

Først og fremmest, har du modtaget notifikationer før?

Hvis nej:

– En årsag kan være at du er kommet til at trykke nej til at appen må sende dig notifikationer første gang du åbnede appen. En måde at tjekke, og rette dette er ved at gå ind i telefonens indstillinger og finde menupunktet Odin App på listen, herefter kan du trykke ind på den, og herefter ind på meddelelser for at tjekke, og rette indstillingen.

– En anden årsag kan være at du ikke har nogle fulgte. Da appen kun sender notifikationer kræver det at du følger enten beredskaber eller stationer.

– Det kan også være at notifikationer er slået fra inde i selve appen, for at slå dem til skal gå ind under Muligheder -> indstillinger og tjekke at de to nederste menupunkter står på det du ønsker.

Hvis ja:

– Dette kan skyldes en registreringsfejl. Den hurtigste måde at prøve og løse problemet er ved at slette appen og installere den igen. Virker dette ikke kan du kontakte mig ved at trykke på knappen kontakt.

– Har du for nylig lavet om på indstillinger i din telefon eller i appen, følg da fejlsøgningen som hvis du ikke har modtaget notifikationer før.

Hvis ingen af disse passer på dig, eller det ikke har løst problemet kan du trykke her for at få mere hjælp.